Archiv článků... únor 2015

18.07.2015 15:41

Do Ulice už dnes nastoupí nová postava, Márova máma

Už minulý týden jsme vás informovali o příchodu nové postavy do seriálu Ulice, kterou si zahraje herečka Milena Steinmasslová. Kdo se už nemohl dočkat, tak se dočká právě dnese. Už v dnešním díle se totiž na Milenu Steinmasslovou můžete poprvé těšit, zahraje si Márovu mámu, pro kterého bude její příchod překvapením anejen pro něj. A kdo vlastně je Milena Steinmasslová? Přečtěte si o ní krátké info.

Milena Steinmasslová se narodila v roce 1955. Během studia hostovala v Národním divadle, v Realistickém divadle a Činoherním klubu a po ukončení studií byla členkou divadla Na zábradlí, Pod Palmovkou atd. Milena Steinmasslová působí nejen v divadle ale také v televizi. V roce 1981 si zahrála maminku Vendulky (Žaneta Fuchsová) v rodinném filmu KAŇKA DO POHÁDKY. Z dalších filmů a TV inscenací, ve kterých si Milena Steinmasslová zahrála můžeme jmenovat např. PĚTKA S HVĚZDIČKOU (1985), O RADKOVI A MILENĚ (1990), HŘÍCHY PRO PÁTERA KNOXE (1992), RANČ U ZELENÉ SEDMY (1996) atd. V roce 2004 se objevila jako 53letá majitelka malé kavárny Jana Prchalová v seriálu TV Prima RODINNÁ POUTA. Manželem Mileny Steinmasslové je kameraman Roman Pavlíček s nimž má syny Tomáše (nar. 1983) a Jana (nar. 1989).

Admin Kuba / 27.2. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Nová posila Ulice: Herečka Milena Steinmasslová

Už příští týden se můžeme v Ulici těšit na novou posilu, kterou bude vynikající herečka Milena Steinmasslová. Kvůli své roli v Ulici dokonce postoupila i menší proměnou účesu. A rozhodně se nemusíte bát, že by paní Steinmasslová měla v Ulici jen nějakou malou roličku, naopak, její role bude velmi výrazná.

A koho si vlastně tato herečka zahraje? Jako paní Marečková se přimotá do života Moniky a Máry. Bude totiž hrát Márovu maminku. O legraci nebude nouzi, máme se na co těšit a poprvé jí uvidíme už příští týden. Pro Milenu Steinmasslovou není role v Ulici první seriálovou příležitostí. Objevila se již třeba v Rodinných poutech, Ordinaci v růžové zahradě 2 nebo Cestách domů. Diváci si jí velmi oblíbili i v seriálu Ranč u zelené sedmy.

Admin Kuba / 21.2. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Hledání táty i první rande, i to nás čeká příští týden

Čeká  nás nový týden a s ním i nové díly seriálu Ulice. Opět nás čeká pět dílů, které budou jako vždy velmi zajímavé a přinesou pokračování příběhů již z minulých týdnů. Adriana stále bude pátrat po svém otci a už příští týden bude mít možná další stopu. Jenže na Adrianu nečeká jen hledání táty, vypořádat se bude muset s další situací, a to u Eddieho, na kterého se žene pořádná pohroma.

To Veronika se musí rozhodnout zda přijme nabídku naplno se věnovat šití nebo na plný úvazek přijmout práci v pekařství. A její rozhodnutí ovlivní i kamarádství mezi Nyklovou a Růžou. Po Valentýnu nám pokvete v Ulici i láska. Na své první rande se připravují Tereza s Romanem, kteří si udělají výlet na koně, dopadne to dobře? No to uvidíme. Praskne i to, do koho je zamilovaná Rozina. Naopak štěstí pomalu opouští Simonu s Rudolfem, jejich vztah totiž dostává první větší trhliny. Tak se určitě dívejte na Ulici i v příštím týdnu, čeká vás toho daleko více.

Podívejte se na upoutávku, co nás příští týden čeká...

Admin Kuba / 15.2. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Seriál Ulice má na facebooku 300 tisíc fanoušků

Seriál Ulice již deset let patří mezi nejoblíbenější seriály v Česku, možná by se dalo i říct, že je Ulice dokonce nejúspěšnější seriál. Sledovanost má sice o trochu nižší než nejsledovanější seriál Ordinace v růžové zahradě 2, ale také se nevysílá v tak lukrativním časem, jako právě Ordinace. Rozhodně je Ulice nejoblíbenějších u fanoušků na facebooku.

Právě na facebooku má totiž Ulice dnešním dnem již 300 fanoušků a s tímto číslem je Ulice nejpopulárnějším seriálem na facebooku. Žádný jiný současný seriál tak velký počet fanoušků nemá. Dokonce ani ne zmiňovaná Ordinace, kterou sleduje více diváků. Podívejte se, kolik fanoušků mají některé další seriály.

  1. Ulice - 300 034 fanoušků
  2. Ordinace v růžové zahradě 2 - 228 850 fanoušků
  3. Vyprávěj (vysílá se už jen v repríze) - 67 068 fanoušků
  4. Doktoři z Počátků - 27 543 fanoušků
  5. Cesty domů - 20 246 fanoušků
  6. Svatby v Benátkách - 13 143 fanoušků

Admin Kuba / 13.2. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Drama i překvapení, takový bude další týden v Ulici

Ulice stále přináší spoustu zajímavých příběhů a co nás čeká příští týden? Pokusíme se vám to právě teď alespoň trochu naznačit. Pokračovat bude hledání Adriany, která stále hledá svého otce. Už příští týden narazí na dalšího potenciálního tatínka, ale zároveň se znovu setká s Drbohlavem. Bude snad pro ní mít nějakou zajímavou informaci? To velkou překvapivou informaci bude mít Světlana pro Lumíra, dokáže ovšem Lumír udržet jazyk za zuby?

Nečekané drama se odehraje v kadeřnictví, kde bude přepadena Jitka přímo za bílého dne. U koho najde pomoc? A určitě vám nesmí uniknout i příběh Alice. Ta se ovšem využije situace, kdy Peter je nemocný a pokusí se ho svést. I příští týden bude tedy v Ulici velmi zajímavý, tak si ho nenechte ujít, jako vždy, každý všední den o půl sedmé na Nově.

Podívejte se na upoutávku, co nás příští týden čeká...

Admin Kuba / 8.2. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Tři herci z Ulice jsou nominováni na cenu Thálie

V Americe jsou populární Oskaři, u nás se zase rozdávají České lvy, tedy pro filmové herce. Na své si ovšem přijdou i další herci, ať už ti, kteří se objevují v televizi (pro ně jsou zde ceny TýTý), tak herci z dabingu (Cena Františka Filipovského) a v neposlední řadě divadelní herci, kteří získávají ceny Thálie. Právě divadelní cena je pro řadu herců tou největší cenou.

Ceny Thálie pro divadelní herce se budou rozdávat i letos. A to už 28. března. Dnes se zveřejnily nominace, mezi kterými najdeme rovnou i tři uličníky (pravda, některé už bývalé). O letošní cenu Thálie bude bojovat Vilma Cibulková (za hru Leni z Divadla Řeznické), Patrik Děrgel (za hru Hamlet, Švandovo divadlo) a Petra Hřebíčková (rovněž Hamlet, Švandovo divadlo). My samozřejmě všem hercům gratulujeme k nominacím a budeme držet palce, aby nominace proměnily ve vítězství.

Admin Kuba / 5.2. 2015 /
foto: novinky.cz


Herci můžou mít radost, počet fanoušků stále roste

Že jsou v Ulici oblíbení herci, dokazuje i naše fanouškovské stránky na facebooku. I přesto, že si herci tyto stránky sami nespravují (až na jednu výjimku) a stránky spravuje náš fanclub, hercům stále roste fanouškovská základna. Některým i o tisíce. Podívejte se jak všem daří.

  1. místo - Patricie Solaříková - 5 878 fanoušků (v prosinci 1. místo)
  2. místo - Martin Hofmann - 5 717 fanoušků (v prosinci 4. místo)
  3. místo - Matyáš Valenta - 5 374 fanoušků (v prosinci 3. místo)
  4. místo - Václav Matějovský - 5 304 fanoušků (v prosinci 2. místo)
  5. místo - Jakub Štáfek - 4 931 fanoušků (v prosinci 5. místo)
  6. místo - Tereza Bebarová - 4 856 fanoušků (v prosinci 11. místo)
  7. místo - Hana Maciuchová - 4 773 fanoušků (v prosinci 9. místo)
  8. místo - Václav Svoboda - 4 714 fanoušků (v prosinci 6. místo)
  9. místo - Rudolf Hrušinský - 4 705 fanoušků (v prosinci 8. místo)
  10. místo - Aneta Krejčíková - 4 561 fanoušků (v prosinci 7. místo)
  11. místo - Michaela Badinková - 4 091 fanoušků (v prosinci 14. místo)
  12. místo - Vanda Hybnerová - 3 727 fanoušků (v prosinci 10. místo)
  13. místo - Kryštof Rímský - 3 598 fanoušků (v prosinci 16. místo)
  14. místo - Šárka Vaculíková - 3 582 fanoušků (v prosinci 18. místo)
  15. místo - Anna Fixová - 3 307 fanoušků (v prosinci 17. místo)
  16. místo - Vilma Cibulková - 2 704 fanoušků (v prosinci 20. místo)
  17. místo - Hana Igonda Ševčíková - 2 502 fanoušků (v prosinci 12. místo)
  18. místo - Daniel Brown - 2 425 fanoušků (v prosinci 13. místo)
  19. místo - Matouš Ruml - 1 938 fanoušků (v prosinci 15. místo)
  20. místo - Kateřina Janečková - 1 957 fanoušků (v prosinci 22. místo)
  21. místo - Hana Holišová - 1 919 fanoušků (v prosinci 23. místo)
  22. místo - Zuzana Vejvodová - 1 544 fanoušků (v prosinci 19. místo)
  23. místo - Ljuba Krbová - 657 fanoušků (v prosinci 21. místo)
  24. místo - Filip Rajmont - 216 fanoušků (v prosinci neměl fb stránky)

Jak můžete sami vidět, tak prakticky se nám změnilo pořadí skoro u všech. Stále zůstává stejné první místo pro Patricii, která si stránky spravuje sama. Asi nejvíce poskočila Tereza Bebarová, z 11. na 6. místo. Získala také nejvíce nových fanoušků, více jak 3 000. Ale i ostatním počet fanoušků velmi narostl, některým i o dva tisíce. Až na dvě výjimky mají všichni herci více jak tisíc fanoušků a čtyři herci mají přes pět tisíc fanoušků. Všem moc děkujeme, herci jsou určitě rádi, pokud ještě nemáte v oblíbených své oblíbené herce, tak si je určitě přidejte.

Admin Kuba / 1.2. 2015 /
foto: koláž Fanclubu Ulic
e; Archiv TV Nova; facebook.com